42 ste tweedehandsbeurs

 

Je vindt er voor elk wat wils: kinder-, jeugd- en dameskledij, speelgoed, fietsen, kinderwagens, baby-uitzet, strips, ... eigenlijk te veel om op te sommen!

Je kunt er rustig wandelen tussen de standen, de waar keuren en eventueel de beste prijs bedingen met de eigenaar-verkoper. Met zo'n 70 standhouders is het zeker de moeite.

Vooral onze jonge gezinnen kunnen flink besparen op hun budget door eens langs te komen. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal - zo goed als nieuw - wordt aangeboden! Maar ook grootouders die de kleinkinderen regelmatig op bezoek krijgen, kunnen er voor een prijsje heel wat nuttigs bijeengaren.

Iedereen is welkom vanaf 13u.30 uur in de sporthal aan de Keibergstraat en de toegang is volledig gratis!
Wie het wenst kan een tasje koffie, een frisdrankje of een pannenkoek kopen aan de infostand van de gezinsbond  in de zaal .  We voorzien gratis kinderoppas (vanaf 3 jaar) zodat de ouders rustig kunnen winkelen!

Reglement en afspraken:

Kostprijs van een stand:
Bondsleden betalen 15 euro per stand, niet-leden betalen 18 euro.
Bondsleden dienen hun lidmaatschap te bewijzen met een geldige (jaar waarin de beurs plaatsvindt) lidmaatschapskaart.
Een stand meet 3 meter bij 2 meter en bevat 1 schraagtafel van 3m en 2 stoelen.

Hoe inschrijven?
 
Inschrijven kan enkel via de website ten laatste op 1 maart , maar liefst VEEL vroeger. Je inschrijving wordt pas geldig bij storting van het vereiste bedrag op rekening 068-0714440-62 van Gezinsbond Ichtegem met de vermelding 'Tweedehandsbeurs, aantal gewenste standen en eventueel lidnummer Gezinsbond'. Standen die 7 dagen na inschrijving niet betaald zijn, kunnen doorverkocht worden. Bondsleden moeten hun geldige gezinsbond lidkaart kunnen voorleggen!

Wanneer je standgeld betaald is, krijg je een standbewijs toegestuurd in de loop van de week voorafgaand aan de beurs. Geef dus zeker je mailadres door !  

Storten geniet onze voorkeur! Eventueel kan nog contant betaald worden maar dan UITSLUITEND bij onze penningmeester Nico Wynthein, Panoramastraat 12 in Ichtegem.

Openingsuren van de Tweedehandsbeurs:

  • Om 12u00 uur gaan de zijdeuren (kant Keibergstraat) open, uitsluitend voor de verkopers! Meld je aan met je identiteitskaart in de hand, je standbewijs  en indien lid ook met je lidkaart Gezinsbond . 
  • Om 13u30 uur gaan de deuren open voor het publiek. We sluiten om 16u30 uur. Daarna heb je nog een half uur om op te ruimen.

Mogen we je vriendelijk vragen rekening te houden met het volgende:  

  • Dames-, tiener- en kinderkledij, speelgoed, kinderboeken, baby- en kinderuitzet en kinderfietsen kunnen te koop aangeboden worden.
  • Stocks van winkels mogen niet worden aangeboden.
  • De goederen worden binnengebracht tussen 12u00 uur en 13u15 uur.
  • Gezinsbond Ichtegem kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor diefstal. De Gezinsbond is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens het verloop van deze activiteit. Kinderen mogen aan de verkoop enkel deelnemen in het bijzijn van een meerderjarige persoon.

Inschrijven: klik hier.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.